Klantenservice

0316 - 745 050


Maandag t/m Vrijdag
08:00 tot 12:30 &
13:00 tot 17:00

Zaterdag
Gesloten

Dé online kunststof specialist in kwalitatief hoogwaardige kunststof platen, buizen en staven op maat.

  • Tot op de mm nauwkeurig op maat gezaagd
  • Snelle levering uit voorraad
  • Groot eigen en modern machinepark
  • Levering met eigen transport
0
winkelmand

Ruilen of retourneren

Beschadigd product

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, verzoeken wij je direct ( binnen 2 werkdagen na ontvangst ) contact met ons op te nemen, zodat wij voor een juiste oplossing kunnen zorgen. 
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30 en 13:00 tot 17:00 uur via telefoonnummer +31 (0)316 74 50 50.

Je kunt desgewenst ook een e-mail sturen naar: [email protected] vergezeld met o.a. foto's van de beschadiging. Stuur zoveel mogelijk relevante informatie mee, zodat wij je sneller van dienst kunnen zijn. 
Wij zullen, afhankelijk van het product, je informeren wat te doen met het beschadigde product.

Onjuist product

Als je een verkeerd product hebt ontvangen, een product met de verkeerde maatvoering of met een verkeerd aantal, dan verzoeken wij je direct, uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst, contact op te nemen. Wij streven er naar om dan met een snelle adequate oplossing te komen om het probleem op te lossen.  Zie contactgegevens en openingstijden van onze klantenservice zoals hierboven genoemd. 

Herroepingsrecht 

Uiteraard respecteren wij het wettelijk geregeld herroepingsrecht.  Indien je een NIET op maat gezaagd product wilt retourneren, mag dat binnen 30 dagen na ontvangst van het product. De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Je dient zelf zorg te dragen voor deugdelijke verpakking en te zorgen dat het product onbeschadigd in originele staat bij ons arriveert.  Na inspectie door ons, ontvang je een creditfactuur, die binnen 14 dagen aan je zal worden betaald. 

ECHTER op het herroepingsrecht geldt een uitzondering ! Het retourneren van klant specifiek bestelde producten en de op maat gemaakte producten is dit helaas NIET mogelijk. 

Er moet bij een retourzending worden voldaan aan de volgende eisen:

  • De retour artikelen dienen goed verpakt, ongebruikt, onbeschadigd, onbeschreven, indien mogelijk in originele verpakking, te worden geretourneerd op de door ons aangegeven wijze.
  • Het retour-ordernummer dat je van ons krijgt na aanmelding, dient duidelijk zichtbaar te worden aangebracht.
  • Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Om problemen over o.a. het wel of niet ontvangen van retourzendingen tegen te gaan adviseren wij U de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen.

Onze klantenservice:

+31 (0)316 74 50 50
maandag t/m vrijdag  08:00 tot 12:30 en 13:00 tot 17:00 uur

[email protected]