Klantenservice

0316 - 745 050


Maandag t/m Vrijdag
08:00 tot 12:30 &
13:00 tot 17:00

Zaterdag
Gesloten

Dé online kunststof specialist in kwalitatief hoogwaardige kunststof platen, buizen en staven op maat.

  • Tot op de mm nauwkeurig op maat gezaagd
  • Snelle levering uit voorraad
  • Groot eigen en modern machinepark
  • Levering met eigen transport
0
winkelmand

HPLplaat.nl

HPLplaat.nl is een betrouwbare zelfstandige groothandel in Kunststoffen gevestigd in Zevenaar.

Al meer dan 30 jaar ervaring in de kunststoffen, wij hebben een groot voorraad magazijn met productie afdeling waar alles op maat gemaakt wordt. De kunststof materialen worden verpakt en verstuurd met de pakketdienst of onze eigen bezorgdienst. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland.

Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden tegen de beste prijs. Daarnaast hebben wij een dermate groot inkoopvolume dat wij de laagste prijzen bij de grote leveranciers kunnen bedingen. Door de grote hoeveelheid aan verschillende bestellingen slim in te delen, kunnen wij onze platen zeer voordelig zagen ook mede door ons optimalisatie programma en onze Mayer CNC opdeel zaagmachines. Hier profiteert u als klant van zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit.

U betaalt bij ons alleen voor wat u nodig heeft en niet meer dan dat!

Ook kunt u in onze webshop andere vormen bestellen zoals ronde schijven,  ovalen, half ronde schijven, driehoeken , schuine delen en ook voorzien van boorgaten en randafwerking zoals polijsten en of scherpe kanten breken (facetteren). Wij doen er alles aan om onze klanten het gewenste plaatmateriaal zo snel mogelijk te leveren.

Wij leveren aan zowel bedrijven en scholen (opleidingsinstellingen) als aan particulieren. Onze kracht is dat wij alles haaks en op de mm nauwkeurig Gratis op maat zagen, bijna alles vanuit voorraad kunnen leveren. De bezorgkosten zijn laag en wij bieden een goede service en beschikken over een eigen bezorgdienst.

Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Door onze uitgebreide ervaring op het vlak van kunststof materialen voorzien wij onze klanten ook van deskundig advies over het beste materiaal voor de gewenste toepassing.

In ons uitgebreide assortiment bieden wij hoogwaardige kunststofplaten aan, waaronder Trespa (HPL) en High Pressure Laminate. Beide soorten kunststof zijn bekend door het feit dat ze garant staat voor duurzame plaatmaterialen met uitstekende prestaties, met name geschikt voor buitentoepassingen vanwege hun weerbestendigheid. Trespa en HPL zijn ideaal voor diverse architectonische toepassingen, zoals gevelbekleding en boeiboorden. Het is bij ons mogelijk deze platen op verschillende afmetingen te krijgen. Of heeft u liever de platen op maat gezaagd, geboord, gefreesd of gepolijst? HPLplaat.nl kan dit voor u op maat aanleveren.

Bent u geïnteresseerd? Komt u gerust langs, de koffie staat klaar

Waarom zijn wij zo goedkoop? Waarom zijn jullie producten in verhouding zo goedkoop?

U als klant kunt zelf u bestelling plaatsen in de onze webshop HPLplaat.nl. Dit om te voorkomen dat wij een dure administratieve kracht moeten inhuren die onze boekhouding bijhoudt. Bij bestelling vragen wij vooraf de betaling, wij lopen dan ook geen betalings risico, zodat wij ook bij onze leveranciers vooraf kunnen betalen daarmee kunnen wij een zeer scherpe inkoop prijs realiseren. Daarnaast hebben wij een dermate groot inkoopvolume dat wij de laagste prijzen bij de grote  leveranciers kunnen bedingen. Door de grote hoeveelheid van heel verschillende bestellingen slim in te delen, kunnen wij onze platen zeer voordelig zagen ook mede door ons optimalisatie programma. Hier profiteert u als klant van zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. U betaalt bij ons altijd precies voor wat u nodig heeft en niet meer dan dat!